Parkies Edegem 2023 presents: Gers Pardoel

Wanneer

  • donderdag 27 juli 2023 van 20:15 tot 23:15 uur

Openingsuren

  • woensdag:
    20:15 tot 23:15 uur

Locatie

Voetbalveld Romeinse Put
Romeinse Put 97 , 2650 Edegem
EDEGEM – Parkies, de reeks gratis zomerconcerten in verschillende Vlaamse steden en gemeenten, komt tijdens de zomermaanden naar Edegem. Edegem nodigt Parkies uit als onderdeel van de festiviteiten voor het 850-jarig bestaan. Met een buitengewone line-up van artiesten, beloven het lokaal bestuur en Parkies de inwoners van Edegem en omstreken een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden.
Koen Michiels, schepen van Cultuur, is enthousiast over de komst van Parkies naar Edegem: "We zijn heel blij om Parkies te mogen verwelkomen. Dit initiatief biedt onze gemeente de gelegenheid om samen te komen en te genieten van een gezellige avond vol muziek en plezier. Het is een fantastische toevoeging aan onze zomeractiviteiten en we kijken ernaar uit om samen met onze inwoners te genieten van deze unieke concertreeks."

Parkies, dat dit jaar zijn 32e editie viert, zal maar liefst 137 gratis optredens presenteren op negentien locaties. Edegem is fier om gastheer te zijn en zal de enige Antwerpse gemeente zijn waar de Parkies dit jaar neerstrijken.

De organisatie heeft inmiddels heel wat veelbelovende namen bekendgemaakt die de avonden van Parkies in Edegem zullen opvrolijken:
• 27 juli: Gers Pardoel
• 3 augustus: Günther Neefs & 3-Band
• 10 augustus: Karen Damen / Topguns
• 17 augustus: Cookies And Cream XL

"We zijn verheugd dat Parkies zijn debuut maakt in Edegem en onze zomer op zo'n bijzondere manier zal opvrolijken. Dit evenement brengt niet alleen geweldige muziek, maar ook een onvergetelijke sfeer en gemeenschapsgeest met zich mee. Het zal een hoogtepunt worden van de zomeractiviteiten in onze prachtige gemeente.", voegt burgemeester Koen Metsu nog toe.

Organisatie

Project Muzikaal BV
Naar top